За нас

Благодарност от Венера Котарова на 23.08.2017 г.

Благодарност чрез тел. 112 на 28.03.2017 г.

"С това благодарствено писмо искам да благодаря най-сърдечно за бързата и навремена намеса на хората от медицинския център за спешна помощ в гр. Русе. На 08.12.2016г. вечерта към 20:00 часа получих алергична реакция причинена от антибиотици /Алергичен шок/. За броени минути дежурният екип от спешния център, с шофьор Мильо Друмев и лекари Д-р Генчев и г-жа Гатева бяха на адреса и вече оказваха помощ. Не искам и да си помислям какво щеше да стане, ако те не се бяха отзовали бързо и навременно на подадения сигнал ...
   Изпълнен с преклонение и удивление пред невероятната ви способност да запазвате самообладание и да помагате на хората в такива трудни моменти , искам единствено да кажа: „БЛАГОДАРЯ ВИ!” Благодаря Ви, че винаги сте на разположение! Благодаря Ви, че винаги знаете кое е правилното лекарство! Благодаря Ви за търпението! Благодаря Ви за изключителните ви знания и съвети! Благодаря Ви затова, че се опитвате да реагирате бързо и навременно, че успявате да вдъхнете увереност и спокойствие на хората, че успешно съчетавате многобройните си ангажименти, често пренебрегвайки личния си живот и желания."
Христо Тодоров

"Благодарствено писмо от Биляна Богданова:
Уважаеми отговорни и добри хора, Вие, които работите в Спешна помощ. Искам да изразя своята благодарност към Вас и работата, която вършите. Специални поздрави и благодарности към екипа на Д-р Татаров, които на 31.03.2016 към 22:15 реагираха на наш сигнал и пристигнаха много бързо в с. Божичен заради здравословен проблем с майка ми. Прегледа, който направиха беше обстоен и адекватен. Диагнозата, която постави Д-р Татаров и насоките, които ни даде се оказаха абсолютно точни. Благодарение на него се установи причината за неразположението на майка ми и сега тя е много по-добре и по-спокойна. От нейно име и от цялото ни семейство - БЛАГОДАРЯ! Бъдете здрави, уважавани и все така всеотдайни."
С уважение и най-добри пожелания: Б.Богданова

"Здравейте!
Благодаря много за бързата реакция на екипа на Бърза помощ в гр.Русе! Днес в 15,30 ч Ваш екип само за 5 минути пристигна на адреса, подаден от мен в гр. Русе при свекър ми Светослав Попов, който получи сърдечна криза. Освен за бързото пристигане, благодаря и за адекватното отношение – лекарите бяха много старателни и прецизни. Направиха необходимите изследвания и препоръки, държаха се като ХОРА. БЛАГОДАРЯ Ви! Желая здраве на Вас и семействата Ви!"
Светлана Попова

"Здравейте, пиша ви във връзка с ваш пациент Трифон Гергов, 75 г. от гр. Русе. На 24.05.2015 г. ~ 22:00 часа той беше вкъщи с индикации за инфаркт и след обаждане на тел. 112 бе посетен от екип на Спешна помощ – гр. Русе, д-р Арнаудова. Пристигането им на адрес беше бързо, реакцията им беше бърза и адекватна, съгласуването с „Медика Кор” бързо и безупречно. Самият д-р Живков („Медика Кор”) също подчерта, че бързата реакция на Спешна помощ се е оказала решаваща за благоприятния изход от ситуацията. Цялото ни семейство изказва сърдечна благодарност на д-р Арнаудова и шофьора на линейката, за съжаление не знам името му. Тези хора се раздадоха и действаха като истински професионалисти. Пожелавам им малко повиквания, а на всички нуждаещи се от спешна лекарска помощ – да попаднат на (някой като) д-р Арнаудова."
С уважение: Даниела Гергова

Диплом от "Арт пристан Русе"

Поздравителен адрес от кмета на Община Русе по случай 20 години от откриването на ЦСМП-Русе.

Приветствено писмо от Областния управител на Област Русе по случай 20-та годишнина от създаването на ЦСМП-Русе.

Благодарствено писмо от името на Националния съвет на Българския Червен кръст по случай участието на ЦСМП-Русе в занятието с жителите на село Тетово - "Подготвени за бедствия - Тетово - 2014".