За нас

Благодарност от Пламена Дудева на 05.12.2018 г.

Благодарствено писмо от ДГ "Снежанка" на 08.11.2018 г.

Похвално писмо от Ася Пенчева на 29.09.2018 г.

Благодарност от Снежа Манева на 05.09.2018 г.

Благодарност от Венера Котарова на 23.08.2017 г.

Благодарност чрез тел. 112 на 28.03.2017 г.

"С това благодарствено писмо искам да благодаря най-сърдечно за бързата и навремена намеса на хората от медицинския център за спешна помощ в гр. Русе. На 08.12.2016г. вечерта към 20:00 часа получих алергична реакция причинена от антибиотици /Алергичен шок/. За броени минути дежурният екип от спешния център, с шофьор Мильо Друмев и лекари Д-р Генчев и г-жа Гатева бяха на адреса и вече оказваха помощ. Не искам и да си помислям какво щеше да стане, ако те не се бяха отзовали бързо и навременно на подадения сигнал ...
   Изпълнен с преклонение и удивление пред невероятната ви способност да запазвате самообладание и да помагате на хората в такива трудни моменти , искам единствено да кажа: „БЛАГОДАРЯ ВИ!” Благодаря Ви, че винаги сте на разположение! Благодаря Ви, че винаги знаете кое е правилното лекарство! Благодаря Ви за търпението! Благодаря Ви за изключителните ви знания и съвети! Благодаря Ви затова, че се опитвате да реагирате бързо и навременно, че успявате да вдъхнете увереност и спокойствие на хората, че успешно съчетавате многобройните си ангажименти, често пренебрегвайки личния си живот и желания."
Христо Тодоров

"Благодарствено писмо от Биляна Богданова:
Уважаеми отговорни и добри хора, Вие, които работите в Спешна помощ. Искам да изразя своята благодарност към Вас и работата, която вършите. Специални поздрави и благодарности към екипа на Д-р Татаров, които на 31.03.2016 към 22:15 реагираха на наш сигнал и пристигнаха много бързо в с. Божичен заради здравословен проблем с майка ми. Прегледа, който направиха беше обстоен и адекватен. Диагнозата, която постави Д-р Татаров и насоките, които ни даде се оказаха абсолютно точни. Благодарение на него се установи причината за неразположението на майка ми и сега тя е много по-добре и по-спокойна. От нейно име и от цялото ни семейство - БЛАГОДАРЯ! Бъдете здрави, уважавани и все така всеотдайни."
С уважение и най-добри пожелания: Б.Богданова

"Здравейте!
Благодаря много за бързата реакция на екипа на Бърза помощ в гр.Русе! Днес в 15,30 ч Ваш екип само за 5 минути пристигна на адреса, подаден от мен в гр. Русе при свекър ми Светослав Попов, който получи сърдечна криза. Освен за бързото пристигане, благодаря и за адекватното отношение – лекарите бяха много старателни и прецизни. Направиха необходимите изследвания и препоръки, държаха се като ХОРА. БЛАГОДАРЯ Ви! Желая здраве на Вас и семействата Ви!"
Светлана Попова

"Здравейте, пиша ви във връзка с ваш пациент Трифон Гергов, 75 г. от гр. Русе. На 24.05.2015 г. ~ 22:00 часа той беше вкъщи с индикации за инфаркт и след обаждане на тел. 112 бе посетен от екип на Спешна помощ – гр. Русе, д-р Арнаудова. Пристигането им на адрес беше бързо, реакцията им беше бърза и адекватна, съгласуването с „Медика Кор” бързо и безупречно. Самият д-р Живков („Медика Кор”) също подчерта, че бързата реакция на Спешна помощ се е оказала решаваща за благоприятния изход от ситуацията. Цялото ни семейство изказва сърдечна благодарност на д-р Арнаудова и шофьора на линейката, за съжаление не знам името му. Тези хора се раздадоха и действаха като истински професионалисти. Пожелавам им малко повиквания, а на всички нуждаещи се от спешна лекарска помощ – да попаднат на (някой като) д-р Арнаудова."
С уважение: Даниела Гергова

Диплом от "Арт пристан Русе"

Поздравителен адрес от кмета на Община Русе по случай 20 години от откриването на ЦСМП-Русе.

Приветствено писмо от Областния управител на Област Русе по случай 20-та годишнина от създаването на ЦСМП-Русе.

Благодарствено писмо от името на Националния съвет на Българския Червен кръст по случай участието на ЦСМП-Русе в занятието с жителите на село Тетово - "Подготвени за бедствия - Тетово - 2014".